Zdravstvena polica

V primeru bolezni ali nezgode je treba ukrepati takoj, toda v javnem zdravstvu to pogosto ni mogoče. Z Zdravstveno polico do zdravnika, ko ga potrebujete. Do specialistične obravnave ali posega boste prišli v nekaj dneh.

Web Zdravstvena Polica

Vas zanima zavarovanje Zdravstvena polica?

Naročite svetovalca, ki vam bo podrobneje predstavil prednosti Zdravstvene police, pomagal sestaviti zavarovanje po meri in vam izračunal mesečno premijo.

od10,96 €*

pri letnem plačilu dodaten 3 % popust

*Mesečna premija z vključenim DPZP pri paketu Specialisti z zavarovalno vsoto 3.000€. Paket Specialisti Nezgoda z zavarovalno vsoto 3.000€ pa je dostopen za 3,74€.

Ključne prednosti

 • health hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev
 • ambulance hiter dostop do operativnega posega
 • support 24/7 posvet z zdravnikom
 • info brezplačna asistenca zavarovalnice
 • bandaid obisk zdravnika na primarni ravni
 • money zavarovalna vsota do 30.000 €

Sestavite svojo Zdravstveno polico

Zdravstveno polico lahko oblikujete po svojih potrebah in željah. Sklenete lahko zavarovanja za specialistične zdravstvene storitve, operativne posege in za otroke. Vsa zavarovanja je mogoče nadgraditi z izbirnimi kritji.

health

Specialistične zdravstvene storitve

Hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev.

ambulance

Operativni posegi

Hiter dostop do operacije zaradi zdravljenja bolezni in posledic nezgode.

bandaid

Za otroke

Hiter dostop do specialističnih storitev in operacij za vašega otroka.

Vaše zdravje ne more čakati

Zdravstvena Polica 01

Skoraj 10 mesecev za operacijo kolena, 2 leti za operacijo krčnih žil, 8 mesecev za pregled pri dermatologu in še nekaj mesecev več za obravnavo pri revmatologu*. To so le nekatere čakalne dobe v našem javnem zdravstvu. Kako si lahko pomagate sami?

Z zavarovanjem Zdravstvena polica v primeru bolezni ali poškodbe hitro dostopajte do različnih zdravstvenih storitev - od specialistično-ambulantnih storitev, enostavnih in zahtevnih diagnostičnih preiskav, protibolečinskih terapij, fizioterapij, zobozdravstvenih storitev ter operativnih posegov.

Zavarovanje Zdravstvena polica lahko sklenete, če ste stari od 18 do vključno 64 let. Zavarujete lahko tudi otroke od dopolnjenega 1. do vključno 25. leta starosti. Zavarovanje sklenete za najmanj 1 leto, s samodejnim podaljševanjem.

*Vir: Mesečno poroćilo NIJZ na dan 1. 1. 2020.

Zp Specialisticne Storitve 02

Zdravstvena polica za specialistične zdravstvene storitve

Zavarovanje za specialistične zdravstvene storitve vam lahko omogoči hiter dostop do samoplačniških specialistično-ambulantnih storitev, enostavnih in zahtevnih diagnostičnih preiskav, protibolečinskih terapij, fizioterapij in zobozdravstvenih storitev.

Izbirate lahko med štirimi paketi: Specialisti, Specialisti Nezgoda, Specialisti Nezgoda Plus in Specialisti Nadstandard.

Več o zavarovanju

Zp Operativni Posege 01

Zdravstvena polica za operativne posege

Zavarovanje za operativne posege vam omogoča dostop do operacije že v nekaj dneh.

Izbirate lahko med dvema paketoma: Operativni posegi in Operativni posegi zaradi nezgode.

Več o zavarovanju

Zp Otroci 01

Zdravstvena polica za otroke

Zdravstvena polica za otroke omogoča hiter dostop do samoplačniških zdravstvenih storitev. Omogoča tudi izplačilo zavarovalnine, če otrok zboli za sladkorno boleznijo tipa 1, kritje zobozdravstvenih storitev, ki so potrebne zaradi posledic nezgode ter pridobitev drugega mnenja.

Zdravstvena polica za otroke je oblikovana v dveh paketih: Junior in Junior Plus.

Več o zavarovanju

merjenje pritiska

Zavarovanje Specialisti senior

Zavarovanje Specialisti senior vam omogoča dostop do specialistov, diagnostičnih pregledov in protibolečinskih terapij v Sloveniji in tujini. Brez čakalnih vrst.

Zavarovanje Specialisti senior lahko sklenete, če ste stari 65 let ali več. Zavarovanje sklenete za 1 leto s samodejnim podaljševanjem. Premija ni odvisna od vaše starosti in se v času trajanja zavarovanja ne spreminja.

Več o zavarovanju

Posvet z zdravnikom kjerkoli in kadarkoli

Zavarovancem z Zdravstveno polico je na voljo tudi Dr. Posvet, varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Svoje vprašanje lahko zdravniku pošljete kadarkoli in kjerkoli prek ene izmed priljubljenih aplikacij za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram. Na vaše vprašanje vam bo še isti dan odgovoril eden od sodelujočih zdravnikov.

Pregled na daljavo s storitvijo E-zdravnik

E Zdravnik Varuh Zdravja

V zadnjem obdobju postajajo vedno bolj aktualne zdravstvene storitve na daljavo, ki so doživele pravi razcvet v času pandemije nove koronavirusne bolezni covid-19. Na spremembe smo se odzvali tudi v naši zavarovalnici, zato smo v prejšnjem letu našim strankam ponudili storitvi Dr. Posvet in E-zdravnik.

Storitev Dr. Posvet, ki omogoča klepet z zdravniki 24/7 prek najbolj priljubljenih klepetalnikov, smo ponudili brezplačno za obdobje enega leta vsem Slovenkam in Slovencem že v času prvega vala epidemije. Ponudbo na področju digitalnih storitev smo nadgradili, razvijali pa jo bomo tudi v prihodnje. Novembra 2020 smo tako lansirali novo storitev E-zdravnik, ki omogoča video posvet z zdravnikom splošne medicine ali zdravnikom specialistom na daljavo prek računalnika ali mobilnega telefona. Ta možnost je trenutno na voljo v okviru zavarovanja Zdravstvena polica, in sicer kot alternativa osebnemu pregledu pri zdravniku. 

V tem trenutku naše zavarovanke in zavarovanci lahko opravijo na daljavo pregled pri zdravnikih naslednjih specialnosti:

 • Splošna medicina
 • Dermatologija
 • Fizioterapija
 • Ortopedija
 • Fiziatrija
 • Travmatologija

Zdravnik vam bo po končanem pregledu izdal izvid, po potrebi pa lahko izda tudi napotilo za nadaljnje preglede oz. preiskave.

Specialnosti, pri katerih bo mogoče opraviti video posvet na daljavo, bomo postopoma širili, aktualen seznam pa bo redno ažuriran na naši spletni strani. 

Kako uveljaviti zavarovanje

Pokličite naš asistenčni center

Zavarovanje lahko začnete koristiti 3 mesece po začetku zavarovanja, in sicer za novonastale bolezni in stanja. Če je vaš primer posledica nezgode, čakalne dobe ni. Za predobstoječe bolezni in bolezni, ki so se pojavile v času čakalne dobe, velja 24-mesečna čakalna doba. Za uveljavljanje zavarovanja pokličite na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60.

Dogovorite se za zdravstveno obravnavo

S sodelavci v asistenčnem centru se dogovorite za zdravstveno obravnavo pri izvajalcih zdravstvenih storitev iz naše mreže. Za vas bomo organizirali obisk pri specialistu ali operativni poseg doma ali v tujini ter krili stroške diagnostike in zdravljenja ter stroške zdravil.

NOVO: E-zdravnik - dostop do zdravnika tudi na daljavo po telefonu ali prek video povezave. Določene specialistične storitve lahko opravite iz udobja domačega naslonjača ter se s tem izognete čakalnicam in ambulantam.

Več o uveljavljanju zavarovanja

Brez čakalnih vrst do specialista ali operativnega posega

Naročite svetovalca, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja glede Zdravstvene police in vam pomagal oblikovati zavarovanje po vaši meri.