Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Naročilo na posvet E-zdravnik

E-zdravnik vam omogoča dostop do zdravstvenih storitev splošne oziroma družinske medicine na daljavo, preko video ali telefonskega posveta. Za ureditev posveta potrebujemo nekaj vaših podatkov, da preverimo ali je vaše zavarovanje veljavno in za vas uredimo najustreznejši termin. Prosimo, da svoje podatke vnesete pravilno.

Po oddaji vašega naročila za izvedbo posveta vam bomo na vaš elektronski naslov poslali potrditev, da smo naročilo prejeli. Na mobilno telefonsko številko vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času, da z vami uskladimo končni termin. Kontaktne podatke boste kasneje potrebovali tudi za samo izvedbo video ali telefonskega posveta.

Pri izbiri termina želimo v čim večji meri upoštevati vaše želje. Med spodnjimi možnostmi izberite termin ali več terminov, ki vam ustrezajo.

Zgodaj zjutraj
(med 6-8 uro)
Dopoldne
(med 8-12 uro)
Popoldne
(med 12-18 uro)
Zvečer
(med 18-20 uro)
Pozno zvečer
(med 20-22 uro)

Spodaj izberite kakšen način storitve vam najbolj ustreza.

Video posvet
Telefonski posvet

Za izvedbo video posveta boste potrebovali dostop do interneta in ustrezno napravo s kamero (računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon). Za izvedbo telefonskega posveta boste potrebovali telefon.

Soglasje za neposredno trženje (če spodnje izjave ne izberete, to ne pomeni, da ste morebitno predhodno podano privolitev preklicali)

  • Soglasje za neposredno trženje

Več o obdelavi vaših osebnih podatkov in vaših pravicah iz naslova osebnih podatkov je dostopno v Politiki zasebnosti Vzajemne.

S klikom na gumb "ODDAJ" bomo prejeli vaše naročilo in vas v najkrajšem možnem času kontaktirali in z vami dogovorili želen termin.