Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Prijava zdravstvene asistence

Obrazec Prijava zdravstvene asistence vam omogoča hitrejši dostop do zdravstvene storitve znotraj Mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja.

Za uspešno organizacijo storitve potrebujemo nekaj vaših podatkov, da preverimo ali je vaše zavarovanje veljavno, kakšne so vaše potrebe in za vas uredimo najustreznejši termin. Prosimo, da svoje podatke vnesete pravilno.

V kolikor želite dostop do zdravstvenih storitev splošne oziroma družinske medicine na daljavo, prosimo da izpolnite obrazec za naročilo na posvet E-zdravnik.

V kolikor pa želite uveljavljati zavarovalnino oziroma ste zdravstveno storitev že opravili in bi želeli povračilo stroškov, prosimo da izpolnite obrazec za prijavo zavarovalnega primera.


Po oddaji vašega naročila za organizacijo zdravstvene storitve vam bomo na vaš elektronski naslov poslali potrditev, da smo naročilo prejeli. Na mobilno telefonsko številko vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času, da z vami uskladimo končni termin storitve. 


V spodnjem delu vas prosimo, da izberete ustrezno zavarovanje in izpolnite podatke, ki nam bodo omogočili hitrejšo obravnavo vašega primera in organizacijo termina zdravstvene storitve, ki jo potrebujete.

Kliknite za dodajanje datotek ...
Dovoljene so datoteke tipa .jpeg, .png in .pdf v skupni velikosti do 20MB.
Tu lahko zapišete vaše želje o terminu, dodatnih okoliščinah, željah, potrebah, ...
Podate nam lahko tudi privolitev:
  • Soglasje za neposredno trženje
  • Soglasje za obveščanje po elektronski pošti

Več o obdelavi vaših osebnih podatkov in vaših pravicah iz naslova obdelave osebnih podatkov je dostopno v Politiki zasebnosti Vzajemne.

Vse osebne podatke, vključno s priloženimi dokazili, bomo uporabili zgolj za namen reševanja vašega zahtevka. Uporaba obrazca omogoča varno posredovanje podatkov.

Na telefonsko številko navedeno v prijavi, bo po kliku na gumb "Potrdi" poslano sporočilo s spletno povezavo prek katere se potrdi veljavnost vaših kontaktnih podatkov. Unikatna povezava je aktivna 1 uro. Če povezave ne aktivirate pravočasno, bo potrebno ponovno izpolniti obrazec in oddati prijavo.

S klikom na gumb "POTRDI" oddate prijavo zdravstvene asistence. Po potrditvi telefonske številke, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali z dodatnimi informacijami.